Jubileumconcerten 12 en 13 oktober 2024

In 2024 is het alweer 10 jaar geleden dat de Oirschotse koren Carpe Diem en Singing Voices fuseerden en gezamenlijk Mixed Voices vormden. Dit zal worden gevierd met een aantal jubileumconcerten op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024 in Dorpshuis Hart van Spoordonk.

Het thema van deze concerten is ‘Music… uit het hart’. Dit heeft een dubbele betekenis: we zingen vanuit het hart en we zingen vanuit het gebouw ’t Hart (van Spoordonk).

NB: oorspronkelijk waren deze concerten gepland voor maart 2024, maar door omstandigheden hebben we deze moeten verzetten naar het najaar.

Binnenkort vind u hier meer informatie over deze concerten en over de kaartverkoop.

In Memoriam: Jack van Nunen

Op zondag 18 februari 2024 is geheel onverwacht ons koorlid Jack van Nunen overleden. Hij is slechts 67 jaar geworden.
Jack was ruim 13 jaar lid van ons koor. Vele jaren daarvan was hij actief als penningmeester, maar hij vervulde ook andere vrijwillige taken binnen het koor. Wij zullen hem gaan missen!

Onze ‘family tree’ heeft alweer een mooi blad verloren. Rust zacht, Jack!

Concordia en Mixed Voices in concert

Zondagmiddag 18 juni 2023 geeft muziekvereniging Concordia vanaf 12.30 uur een gratis toegankelijk concert in Dorpshuis ’t Hart in Spoordonk. Ons koor zal hierbij een gastoptreden verzorgen. Om ca 14.00 uur brengen wij enkele (nieuwe) nummers uit ons veelzijdige repertoire ten gehore.

Bij mooi weer vindt het optreden plaats op het terras aan de achterzijde van het Dorphuis.

(Bericht uit Oirschots Weekjournaal week 24, 2023)

Rabo Club Support 5 t/m 27 september 2022

Update:

Rabo ClubSupport heeft dit jaar € 224,79 opgebracht. Een leuk bedrag voor ons jubileumconcert in 2024. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Dit jaar doen wij ook weer mee met Rabo ClubSupport. De opbrengst zal worden gebruikt voor ons jubileumconcert in 2024: echt iets om naar uit te kijken!

Je kunt vanaf 5 september stemmen in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Concordia en Mixed Voices in concert

Zondagmiddag 22 mei 2022 geeft muziekvereniging Concordia vanaf 14.30 uur een concert in Dorpshuis ’t Hart in Spoordonk, waarbij ons koor een gastoptreden verzorgt. Om ca 15.00 uur brengen wij enkele liedjes uit ons omvangrijke repertoire ten gehore.
Dit is – met uitzondering van vieringen in de kerk – de eerste keer sinds corona dat wij weer kunnen en mogen optreden. Wij kijken er erg naar uit en hopen jullie te mogen ontmoeten op dit gratis toegankelijke concert.

Bij mooi weer vindt het optreden plaats op het nieuwe terras aan de achterzijde van het Dorphuis.

Rabo ClubSupport 2019

Ook wij doen dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport 2019: een nieuwe naam, maar een oud concept. De Rabobank Regio Eindhoven stelt dit jaar maar liefst € 400.000,- beschikbaar aan verenigingen en stichtingen!

In de periode van 27 september tot en met 12 oktober mogen leden van Rabobank Regio Eindhoven 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging.

Iedere stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 400.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Mixed Voices ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. De opbrengst zal worden besteed aan ons eigen concert in 2021!

Op www.rabo-clubsupport.nl/regio-eindhoven/deelnemers vind je alle deelnemende verenigingen en stichtingen overzichtelijk bij elkaar. Mixed Voices kun je vinden onder de letter “M”!

Alvast hartelijk dank en zegt het voort!

In memoriam: Herman Onland

Herman 2018

Op zondag 1 september 2019 is ons koorlid Herman Onland overleden. Hij was ruim 14 jaar lid van Mixed Voices.
 Op vrijdag 6 september zullen wij hem voor het laatst toezingen:  “Don’t worry about me”. Heel toepasselijk, want Herman dacht altijd eerst aan anderen, nooit aan zichzelf.

We zullen je missen, Herman! Rust zacht!

Prettige vakantie!

Mixed Voices gaan genieten van een welverdiende zomervakantie, maar kijken vast uit naar De Bestemming op 16 en 17 maart 2018: een uniek, veelbelovend en spectaculair theaterconcert in het Rabotheater van De Enck in Oirschot.

De Bestemming 2018

Kaarten à € 12,50 zijn nu al te koop bij De Enck!

 

Een enthousiaste zanggroep uit Spoordonk/Oirschot e.o.