Over ons

Zanggroep Mixed Voices bestaat sinds februari 2014 en is voortgekomen uit een samenvoeging van de koren The Singing Voices uit Spoordonk en Carpe Diem uit Oirschot.
Het koor bestaat uit ca 37 enthousiaste mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 42-68 jaar.

Het repertoire bestaat uit eigentijdse, ritmische songs, zowel Nederlands- als Engelstalig. Van gospel tot musical, van blues tot pop. Van Krezip tot Elton John, van Adele tot Nick en Simon.

Mixed Voices verzorgt bijna maandelijks een optreden in de basiliek van Oirschot en in de kapel van St. Joris. Daarnaast treedt het koor ook op in verzorgingshuizen, ziekenhuizen e.d.
Op 8 november 2015 gaf Mixed Voices haar eerste eigen concert – First Edition – in zaal De Burgemeester in Oirschot. Dit was een groot succes: beide optredens waren uitverkocht.
In maart 2018 was Mixed Voices samen met Desnoots, muzikanten van Arti en Concordia en de beelden en woorden van Amateurkunst Oirschot en de Rederijkers, onderdeel van het concertspektakel “De Bestemming” o.l.v. Paul van Gorp. De 3 voorstellingen in De Enck waren volledig uitverkocht en een groot succes!

Mixed Voices staat onder leiding van dirigente Annemarie Markgraaf-Van den Brandt. De muzikale begeleiding wordt gevormd door Chris Hemink, Brigitte Blijs en Paul Hoogwegt op gitaar en Peter van Gerwen op basgitaar.
Zanggroep Mixed Voices repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Dorpshuis ’t Hart te Spoordonk.

Een enthousiaste zanggroep uit Spoordonk/Oirschot e.o.