Stem op Mixed Voices in de Rabobank Clubkas Campagne

Update:

Op vrijdag 4 november was de feestelijke uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne en daar werd bekend gemaakt dat wij € 373,10 bij elkaar hebben  ‘gestemd’.  Een mooi resultaat!

Bedankt voor het stemmen!

Clubkas campagne

 

Breng uw stem uit en steun het verenigingsleven!

Rabobank Het Groene Woud Zuid draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Het Groene Woud Zuid stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook Mixed Voices doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 4 oktober t/m 17 oktober 2016 mogen leden van Rabobank Het Groene Woud Zuid 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Mixed Voices, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan iedereen

Het is voor onze zanggroep belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze toekomstige optredens.

Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden stemmen geven aan Mixed Voices tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Het Groene Woud Zuid. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.hgwz.mijnbankenik.nl.

Bedankt voor uw steun!