oorkonde De Joekel 2016

De Joekel 2016 uitgereikt aan Mixed Voices

In de Carnavalsviering van vrijdag 5 februari 2016 hadden wij als koor de eer om De Joekel 2016 te ontvangen. Deze onderscheiding van de Stichting Skon Orre Gat wordt elk jaar uitgereikt aan een persoon of vereniging die zich heeft ingezet voor het Carnaval in Oirschot.

Voorzitter Cees Hems verrastte ons koor als volgt: ‘Dit jaar reiken wij de Joekel uit aan een groep van meerdere personen, die hun sporen wel hebben verdiend. Met regelmaat zingen zij in de kerk, zowel in Oirschot als Spoordonk. Maar ook treden zij op in verzorg- en ziekenhuizen. Onlangs hebben zij, in de vernieuwde samenstelling, hun eerste concert gegeven, wat een geweldig succes was, met twee keer een uitverkochte zaal. Vandaag zijn zij hier voor de 11e keer aanwezig om de carnavalsviering muzikaal op te luisteren. Daarom hebben wij besloten de Joekel 2016 toe te kennen aan het zangkoor: Mixed Voices”

Wij zijn supertrots op deze mooie onderscheiding, die behalve een oorkonde, ook bestaat uit een prachtige (wissel)ketting met de namen van alle eerdere winnaars. De prijs werd uitgereikt aan onze voorzitter Ria van Nunen en onze dirigente Annemarie Markgraaf.

De Joekel 2016 uitreiking